Exclusieve Occasion Dealers in Drenthe

Vind je droomauto in Drenthe

Altijd al die luxe, exclusive droomauto willen rijden? Altijd al in die heerlijke comfortabele Audi A8 willen rijden die je zag rijden? Nu is je kans! In Drenthe zijn er vele gerenommeerde en gecertificeerde exclusieve occasion dealers te vinden die altijd een goede voorraad nieuwe, jong gebruikte en klassieke exclusive tweedehands auto’s hebben klaarstaan.

Vandaag je auto verkopen

Pijl naar beneden

Wij hebben 2 bekende opties naast elkaar gezet waarbij je heel eenvoudig je auto kan verkopen zonder de lastige onderhandelingen bij de dealer.

Exclusieve Occasion DealerAdres
De Pruis Auto’sSetheweg 8, 7942 LB Meppel, Drenthe
Korendijk TradingWesterweiden 32-a, 7961 EA, Ruinerwold Drenthe
Autobedrijf Henk GrootenWeerdingerkanaal NZ 19-20, 7831 HB Nieuw-Weerdinge, Drenthe
Autobedrijf Paas B.V.Magelhaenstraat 1, 7825VL Emmen, Drenthe

Een bedrijf vergeten? Mail ons en wij zorgen dat het bedrijf op de lijst komt!

Autobedrijf Paas logo

Exclusieve en premium autodealer Drenthe uitgelicht

Het aanbod van autobedrijf Paas bestaat uit jong gebruikte premium-auto’s, waaronder ex-lease-auto’s met zeer lage kilometerstanden en met volledige historie aanwezig en evt. garantie. Zij importeren en kopen veelzijdige lease-auto’s en premium-cars voor onze exclusieve collectie.

Naast de vele diensten hebben wij ook een lease-afdeling waar u zelf een lease-offerte kunt maken.

Daarnaast biedt autobedrijf Paas haar relaties maximale service zoals een haal- en brengservice en vervangend vervoer, waar dan ook in Nederland. Wie zich bewust is van stijl en klasse én waarde hecht aan service moet beslist een bezoekje brengen aan de Premium-voorraad.