Exclusieve Occasion Dealers in Noord-Brabant

Vind je droomauto in Noord-Brabant

Altijd al die luxe, exclusive droomauto willen rijden? Altijd al in die heerlijke comfortabele Audi A8 willen rijden die je zag rijden? Nu is je kans! In Noord-Brabant zijn er vele gerenommeerde en gecertificeerde exclusieve occasion dealers te vinden die altijd een goede voorraad nieuwe, jong gebruikte en klassieke exclusive tweedehands auto’s hebben klaarstaan.

Vandaag je auto verkopen

Pijl naar beneden

Wij hebben 2 bekende opties naast elkaar gezet waarbij je heel eenvoudig je auto kan verkopen zonder de lastige onderhandelingen bij de dealer.

Exclusieve Occasion DealerAdres
VD AKKERSteenovenseweg 1b, 5681 BA Best, Noord-Brabant
Auto AdvanceLocht 123, 5504 RM Veldhoven, Noord-Brabant
Du ParcBedrijfsweg 5, 5061 JX Oisterwijk, Noord-Brabant
Auto Sales BrabantFranse Akker 24 B, 4824AK BREDA, Noord-Brabant

Een bedrijf vergeten? Mail ons en wij zorgen dat het bedrijf op de lijst komt!

VD Akker logo

Exclusieve en premium autodealer Noord-Brabant uitgelicht

Veel autoliefhebbers herinneren zich de naam ‘AudiCentrum VD Akker’ nog. Ruim 40 jaar geleden gestart door Jan van den Akker, vanuit een klein garagebedrijf in Veldhoven. ‘Van den Akker’, werd een naam die al snel tot de verbeelding sprak. Met name door de selectie jong gebruikte Audi’s. Mooie complete auto’s met zowel een aantrekkelijke kilometerstand als prijs.

Vanuit heel Nederland kwamen klanten naar het Brabantse Veldhoven om daar de Audi van hun droom te vinden. Vaak aangespoord door één van de vele ‘Telegraaf-zoekers’ in de zaterdageditie. De krant maakte plaats voor internet en als één van de eerste Nederlandse autobedrijven presenteerden Van den Akker het volledige aanbod op internet.